Tájékoztató a Beva honlapjának használatáról

Tájékoztató a Befektető-védelmi Alap honlapjának használatáról

 

Kérjük, szíveskedjék az alábbiakat figyelmesen elolvasni!

 

A www.bva.hu weblap oldalainak bármely részének megnyitásával Ön az alábbi feltételeket elfogadja. Amennyiben a feltételekkel nem ért egyet, kérjük, ne nyissa meg oldalainkat.

 

Az Internet biztonsága – Felelősség

 

A Befektető-védelmi Alap (a továbbiakban: BEVA) weboldalait Ön kizárólag saját felelősségére használhatja.

Az interneten továbbított üzenet tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, tartalma módosulhat, vagy elveszhet. A BEVA nem felel azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a weboldalak bármelyikének használatával összefüggésben keletkeznek (ide értve a használatra képtelen állapotot, az üzemzavart, az illetéktelen megváltoztatást, az információ elveszését, módosulását, az információtovábbítás esetleges késedelmét, vonal- vagy rendszerhibát).

A BEVA honlapján elhelyezett adatok, információk kizárólag tájékoztató jellegűek, pontosságukért, teljességükért a BEVA nem vállal felelősséget

A BEVA bizonyos esetekben rögzítheti a jelen weblap felkeresésére vonatkozó adatokat, illetve információkat származtathat a honlap oldalai, illetve a Kártalanítási Alap oldalai használata során keletkező adatokból. Ilyen adatként rögzíthetjük például a megtekintett weblap részeit, a weblap megtekintett lapjait, a látogatások sűrűségét és tartamát, információt a letöltött dokumentumokról, illetve más weblapok és linkekhez kötődő többletadatot, egér kattintásait, az egerével végzett mozgásokat, görgetési tevékenységét, illetve az Ön által begépelt szöveget, illetve IP címet és más, számítógép azonosítására szolgáló paramétereket.

A jelen weblap meglátogatásával Ön beleegyezik a jelen Adatvédelmi Közleményben leírtakba, ideértve hogy a BEVA anonim módon webes statisztikai adatgyűjtést végez, amely során figyeli a leggyakrabban látogatott oldalakat, valamint a weblapon a látogatók általi aktivitást.

Ezen adatok továbbíthatóak megbízható harmadik félnek, amely adatok nem tartalmazzák a látogatók azonosításhoz szükséges személyazonosításra alkalmas adatokat.

 

Linkek:

 

A BEVA által biztosított weblapok használata során-linkeken keresztül más weblapokra is ellátogathat. A jelen Adatvédelmi Közlemény nem vonatkozik azon weblapokra, amelyeket a linkeken keresztül érhet el. A BEVA ebből következően nem vállal felelősséget semmilyen olyan személyes adat tekintetében, amelyet Ön az általunk biztosított weblapokat elhagyva harmadik személynek szolgáltatott a fent említett linkeket használva.